AGRO TV živé vysílání

TV kanál:AGRO TV

Země: Bulharsko

Kategorie: Místní

4.6 z 5

5 hlasů

AGRO TV sledovat v přímém přenosu

Агро ТВ е нова медия специализирана в областта на селското стопанство и агробизнес, която си поставя за цел да поднася ежедневно качествени, актуални новини и информация в помощ на производителите от всички сектори – земеделие, животновъдство, пчеларство, рибарство и др. Съчетавайки най-новите достижения на модерните технологии ще се стремим да осведомяваме нашите зрители за новостите в различните сектори и развитието на пазарите.
Агро ТВ е ключов и мащабен проект на АГРОМЕДИЯ ГРУП, водеща медия за компанията. Достига до всяко българско домакинство по кабел и сателит. Сборната ѝ зрителска аудитория е 1,2 млн. души.

Země

  • Тянков ТВ е български музикален канал. Започва излъчване на 1 юни 2007 година. Излъчва предимно българска народна музика. Централата на телевизията е в пловдивското село Тополово.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Вест ТВ (VTV) е първата частна телевизия в България с екологична тематика, акцентираща върху проблемите на околната среда, на Земята като екосистема, на хората, като фактор,

    4.3 из 5

    11 голосов

  • БНТ HD е български телевизионен канал на Българската национална телевизия, излъчващ програма във висока резолюция (HDTV). Преди старта на канала БНТ започва излъчвания в HD формат

    4.3 из 5

    11 голосов