Hope Channel Bulgaria živé vysílání

TV kanál:Hope Channel Bulgaria

Země: Bulharsko

Kategorie: Náboženství

4.6 z 5

5 hlasů

Hope Channel Bulgaria sledovat v přímém přenosu

Ние сме християнска телевизионна мрежа с 43 канала по целия свят и излъчваме на 39 езика. Нашата мисия е да споделяме Божията блага вест за по-добър живот днес и през вечността. Нашите програми се фокусират върху вярата, здравето, взаимоотношенията и обществото.
Програмите по всеки канал се създават в контекста на местната култура и се излъчват на много езици включително испански, португалски, немски, румънски, мандарин, руски, тамил, хинди, украински, арабски, фарси и телугу. Има много начини да гледате Хоуп Чанъл!

Země

  • Телевизия Sportal TV предава спортни новини на всеки час и излъчва резултати на живо. В програмата са включени още коментарни студия, ексклузивни пресконференции и разнообразни

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Magic TV канал за Музикални клисики в поп,рок и естрадна Българска и западна музика. Телевизията стартира на 16.12.2013 и е подходяща за всяка възрастова група. Magic TV е

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Фолклор ТВ е първата и единствена национална фолклорна телевизия, която представя най-добрите музика, песни, танци и изпълнители от всички етнографски области на България.

    4.3 из 5

    11 голосов