Győrplusz TV živé vysílání

TV kanál:Győrplusz TV

Země: Maďarsko

Kategorie: Místní

4.6 z 5

5 hlasů

Győrplusz TV sledovat v přímém přenosu

A Győr+ Média Zrt., mint a Győr+ Hetilapot, a Győr+ Rádiót, a Győr+ TV-t, valamint a Győr+ Online internetes hírportált egységbe foglaló médiaközpont, Győr meghatározó, erős véleményformáló jelentőséggel bíró kommunikációs csatornája, a helyi hírek forrása. Legyen szó írott, elektronikus, audio, avagy audiovizuális sajtóról, a Győr+ Méda Zrt. teljes körű szolgáltatást nyújt a Győr és vonzáskörzetében élő lakosság, vállalkozások és vállalatok számára. Teszi mindezt azért, hogy első kézből tájékoztasson, megbízható módon és hitelesen közvetítse a friss híreket, információkat a nagyközönség számára.

Země

  • Igyekszünk frissek és informatívak lenni, ugyanakkor kérünk mindenkit, hogy ha helyi eseményről, közérdeklődésre számot tartó hírről van tudomása, ossza azt meg velünk!

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Csongrád Televízió hivatalos csatornája. Kövesd figyelemmel műsorainkat. Sportközvetítések, Magazinok, Közéleti Mozaik és sok egyéb érdekesség.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • A TV Paprika egy gasztronómiai témájú televíziós csatorna, 2004 novemberében kezdett sugározni. A csatorna 18-59 év közötti városi nézőket célozza meg, akik nyitottak az

    4.3 из 5

    11 голосов