•   Televize Online -TV kanály -Makedonie -Алфа ТВ 

Televizní kanál: Алфа ТВ
Алфа ТВ online - Tv živě

Vysílání z oficiálních webových stránek
Tento televizní kanál je autorizován a vysílání na oficiálních stránkách kanálu, Klikněte na přehrávač
Алфа ТВ
Země:  Makedonie
Kategorie: Obecné
3.5 z 5
2 hlasů
Алфа ТВ - popis, recenze, hodnocení

Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на сателит во цела Европа, Северна Африка

Алфа ТВ online - Tv živě

Интел Телевизија  Makedonie / Obecné
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 60
2.7 z 5
4 hlasů
Телевизија Орбис  Makedonie / Zprávy
Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола.

  • 80
4 z 5
2 hlasů
Телевизија Сонце  Makedonie / Zábava
Телевизија Сонце е приватен национален и сателитски канал во Република Македонија. Истотака е достапен на кабелските оператори во Македонија.

  • 100
4.5 z 5
4 hlasů
Алфа ТВ  Makedonie / Obecné
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3.5 z 5
2 hlasů
Канал 5 Телевизија  Makedonie / Místní televize
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 z 5
2 hlasů
Македонска Телевизија 1  Makedonie / Obecné
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

  • 80
3.6 z 5
12 hlasů