•   Televize Online -TV kanály -Makedonie -Ирис телевизија 

Televizní kanál: Ирис телевизија
Ирис телевизија online - Tv živě

Vysílání z oficiálních webových stránek
Tento televizní kanál je autorizován a vysílání na oficiálních stránkách kanálu, Klikněte na přehrávač
Ирис телевизија
Země:  Makedonie
Kategorie: Obecné
2.3 z 5
3 hlasů
Ирис телевизија - popis, recenze, hodnocení

Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле Кокотов и г. Владимир Милановиќ. За прв

Ирис телевизија online - Tv živě

Канал 8 ТВ  Makedonie / Obecné
ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република

  • 60
3 z 5
2 hlasů
Телевизија Орбис  Makedonie / Zprávy
Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола.

  • 80
4 z 5
2 hlasů
Телевизија Тера - Битола  Makedonie / Místní televize
ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993

  • 100
5 z 5
1 hlasů
Телевизија Бела  Makedonie / Obecné
TV Bela (TB Бела) is an internet television station from Stip, Macedonia

  • 80
3.6 z 5
3 hlasů
Телевизија Сонце  Makedonie / Zábava
Телевизија Сонце е приватен национален и сателитски канал во Република Македонија. Истотака е достапен на кабелските оператори во Македонија.

  • 100
4.5 z 5
4 hlasů
Телма Телевизија  Makedonie / Obecné
Телма е македонска национална ТВ куќа основана во септември 1996 година. Нејзин основач и сопственик е Макпетрол А.Д. - Скопје. Телевизија Телма е

  • 100
5 z 5
1 hlasů