•   Televize Online -TV kanály -Makedonie 

Makedonie

Cegrani TV  Makedonie / Obecné
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

  • 80
3.5 z 5
7 hlasů
А1он  Makedonie / Zprávy
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

  • 60
3 z 5
4 hlasů
Алфа ТВ  Makedonie / Obecné
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3.5 z 5
2 hlasů
Здрава Телевизија  Makedonie / Obecné
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 z 5
5 hlasů
Интел Телевизија  Makedonie / Obecné
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 60
2.7 z 5
4 hlasů
Ирис телевизија  Makedonie / Obecné
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

  • 40
2.3 z 5
3 hlasů
Канал 5 Телевизија  Makedonie / Místní televize
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 z 5
2 hlasů
Канал 8 ТВ  Makedonie / Obecné
ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република

  • 60
3 z 5
2 hlasů
Македонска Телевизија 1  Makedonie / Obecné
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

  • 80
3.6 z 5
12 hlasů
ТВ Канал 21  Makedonie / Obecné
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

  • 100
5 z 5
1 hlasů